Bob Singer'in 5. sezon açıklamaları
coldflame:
Bob Singer'ın ağzından:
''Evet bu sezon Lucifer'ı göreceğiz ve kesinlikle ele geçirilmis bır insan olacak. Fakat sürekli görmeye alışık olduğumuz iblisler gibi olmayacak. Bazı farklılıklar koymak istiyoruz. İzlediğimiz mitoloji ile birlikte hikayemizin diğer dizi yada filmlerden farklı oldugunu hissediyoruz. İncile dayalı bilgilerden Lucifer'ın nasıl Tanrının en sevdiği oğlu olduğunu, fakat insanlara boyun eğmediği ıcın başmelek Michael tarafından çukura kapatıldıgını biliyoruz. Bizdeki Lucifer'ın şu ana kadar oynanan Lucifer karakterlerinden farklı olarak eziyet çektirmek için farklı bır baltası olacak. (son cümle çeviren arkadaşa biraz garip gelmiş orjinal hali şöyle: Our Lucifer has a different axe to grind than what you normally see when people are playing the Devil.)
(Derginin eklemesi: Winchester kardesler Lucifer'ı yenebilirler tabii ama önce kendi aralarındakı problemleri halledebilirlerse... örneğin Samin iblis kanına olan bağımlılığı gibi..)
''Bu Sam için bir savaş olacak. Bu da bu sezon işleyeceğimiz konulardan biri. Sam bundan kurtulmak, temizlenmek isteyecek. Onu bağımlı olarak göreceksiniz ve son sezona kadar da bu kavramı kullanmaya devam edeceğiz. Bütün sezon boyunca tek destek veren taraf Dean olmayacak. Kardeşler inişler ve çıkışlar yaşayacaklar. (Burda yıl sonunda olacak buyuk sonda barıscakları yönünde bazı şeyler söylemış ancak daha önce yada sonra olamaz dıye kesin bişey yok.) Misha Collins Castiel olarak geri gelecek ve Anna'yı da geri getirmeyi düşünüyoruz. Kurt Fuller da Zachariah olarak gerı gelecek ve o kesinlikle yeryüzündeki en iyi melek olmayacak. Bobby tabiki yine bizlerle olacak. Bir sonraki yıl için hikayelerimiz var ve bunu yapabileceğimizi biliyoruz. ''
Alıntıdır
bennnjamin:
bu sezon süper olacak sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada luciferi losttaki jacob canlandıracak gibi söylentiler dolaşıyo bakıcaz artık :-\
eMReklc:
Alıntı sahibi: bennnjamin üzerinde Temmuz 08, 2009, 12:37:07 ÖÖ
bu sezon süper olacak sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada luciferi losttaki jacob canlandıracak gibi söylentiler dolaşıyo bakıcaz artık :-\
of manyak olur öyle bişe olursa
VelociraptoR:
Bence Lucifer direk insanları kötü şeyler yapmaya iten birisi olmalı. insanın aklını karıştırmalı, normalde hiç yapmayacağı şeyleri yapması için insanın içindeki vahşet ve kötülük duygularını açığa çıkartmalı :) on numara demogoji yapmalı, karaktere bakarken saf ve katıksız kötülüğü buram buram hissetmeliyiz. Şeytan'ın kendisi dünya üzerinde tekrar dolaşacaksa bu gerçekten gelmiş geçmiş her şeyden daha kötü bir şey olmalı. Kaynak olduğu belli olmalı. karanlık tarafın her türlü silahını en ince ayrıntısına kadar bilmeli, ve insana karşı kullanabilmeli. onu yoldan çıkartabilmek için >:D
yoksa diğer iblislerden ne farkı olucak ki değil mi ama? :)
Edit: Bol kanlı, vahşet dolu katliamlar da yapmalı bizzat lucifer'ın kendisi. çok yaratıcı katliamlar hem de >:D bizim kardeşler bunlardan hayatta kalma becerileri ile kurtulsalar bile, onun karşısında ayakta kalabilmelerinin tek yolu onun en güçlü silahı olan "çeldirme"ye kanmayacak kadar güçlü olmaları olmalı. hatta bu gücü birbirlerine ve sevdikleri insanlara olan bağlılıklarından almalılar :D
ama tabi senaristlere güveniyorum bu konuda. 4 sezondur hayal kırıklığına uğratmadan götürdüler, 5. sezon da öyle olacak inşallah :)
jamaxander:
dediklerin ışığında ( katılıyorum ayrıca çok iyi açıkladın) jacop tan lucifer olmaz. illa tanıdık biri oynayacaksa da 2-3 blm izledim ama
house bu işi kıvırır bence :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa