5.sezonda Lucifer'i kim oynamalı?
jamaxander:
5.sezonda luciferi jacop u oynayan şahış oynayacakmış gibi bir dedikodu var umarım olmaz. zaten jacop olarak da yakıştıramadım kendisini
gerçi lucifer dediğin en kral şeytan şöyle boylu poslu sert yüzlü, baktımı gözlerinden ateş çıkarabilecek biri olması sert bakmalı, sadece duruşu ve bakışlarıyla etrafa korku salmalı heybetli olmalı..
jacop ın yüzüne bakınca biran önce emekli olmak isteyen memur tipi gibi o yüzden olmaz
gerçi kendi adaylarım da tam olarak bu özellikleri taşımıyor ama sizin de önerileriniz olur elbet
bence constantine de PB deki abruzzi luciferi iyi oynadı,piskopat tipli birisi zaten
1-2 blm izledim ama dr.house da olabilir bence. çok uygun boy pos dışında.
ya da john winchester vücudunda dünyaya dönse tam süper olur, kardeşler baba şeytana karşı :)
us33:
Bence Lost'taki Kelvin, Carnivale'daki Brother Justin ve benim banner'da görünen şahsiyet yani Clancy Brown, bu rol için biçilmiş kaftan... ;)
citizen erased:
Valla tartışmak pek mantıklı değil bence çünkü olay dedikodudan öte IMDB de 5. sezon 1. bölümde Mark Pellegrino'nun lucifer rolünde oynayacağı yazmış..
Kod:
http://www.imdb.com/title/tt1461906/
Kerem:
Bence de :)
jamaxander:
boy uygun, bakışlar tam dediğim gibi, bence gayet iyi oynar. 2.resimden ziyade verdiğin ilk resimde tam piskopat gibi duruyor :D
imdb nin herşeyine inanmamak lazım bence
hülya avşar da lost 13 mü 14. bölüm demi ne cast da görünüyordu
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa