Eski Karakter, Yeni Yüzüyle Supernatural'de

(1/1)

Lst-Mnyg:
"Supernatural" takipçilerinden Meg'i hatırlamayan yoktur. Sam Dean'le kısa bir süre için yollarını ayırdığında, karşısına çıkıp, onunla arkadaş olan kızdı Meg.  Fakat sonra bir şeytan olduğu ve sarı gözlü Azazel için çalıştığı ortaya çıkmış, Bobby'nin evindeki şeytan çıkarma sonucu cehenneme gönderilmiş, ve içine girdiği kız da ölmüştü.

Meg, 5. sezonda geri dönüyor, fakat farklı bir bedende Meg'in yeni insan formu, "Californication"dan tanıdığımız Rachel Miner tarafından canlandırılacak.

Bu haberi bizlere duyuran yönetmen Eric Kripke oldu. Kripke bir röportajında, Yazarlara durmadan, "Meg nerde? diye soruyordum. Kesinlikle çok ürkütücü bir düşmandı. Ben de daha fazla dayanamadım ve onu geri döndürecek senaryoyu kendim yazdım" diyor.

Bir diğer haber de Ellen ve Jo'nun dönüşünü müjdeliyor. 5.sezonda nihayet onları da tekrar görebileceğiz.

Kaynak:dizidizi...

Garip bir  haber :D Sezon yaklaştıkça haberler gelmeye devam ediyor....

coldflame:
Son oynadığı bölümde sinir olmuştum Meg'e saldırmıştı kardeşlere.Gerçi bizimkiler üstesinden geldi ama olsun..
Ellen ve Jo'nun dönmesine daha çok sevindim :D :D ;)

eMReklc:
meg gelsin ya :)
bi mahsuru yok yani her bölümde 2 erkeği izliyeceğime bi bölümde de bayan birini izleyelim şu supernaturalde :)

Navigasyon

[0] Mesajlar