Supernatural 4. Sezon Finali Hakkında Görüşleriniz

<< < (4/4)

ZeL4Ever:
Alıntı sahibi: coldflame üzerinde Ağustos 28, 2009, 09:09:50 ÖS

ya promodan sonra ben en çok şeyi merak ettim ;

5.sezon hakkında az biraz spoiler ;

Sam'i beyaz takım elbiseyle gösteriyorlar sonra Dean yerde yatıyor ve beyaz takım elbiseli kişi (ki bu Sam oluyor ) Dean in boğazına basıyor yanlış hatırlamıyorsam :-\
Luci belki Sam in bedenine girer falan dedim de öyle bişey olmayacakmış sanırsam :-\

evet :D dean azı burnu kırık :D sakın bizim lusifer girmesin hani lusifer demişti azazel'e (azazel rahipleri kurban edip 1973'de lusifer'la konusmak için v.b vb) lusifer bana sağlammı kuvettlimi bir :D çocuk bulm demişti ya öle birşey demişti işte bence onun içinde belki 2-3 bölüm lusifer olcak :D ,ama giremez neden derseniz dövmeleri varı iblislerden korunmak için..

bu arada castiel canlandıran adam süper canlandırıyor :D rolunu uriel filen geldi :D prison break'taki 3.sezon hapisanedeki adam diye biliyom :D o adamda poposu 2 metre geriden geliyor :D iyiki öldü :D bide sanırsam bu sezon baş melek yani micheal gelçek bak görürsünüz demedi demeyin

coldflame:
evet mikhail in geleceği söyleniyor hatta gelmiş Cas. ı almış falan
bu arada evet Cass. ı canlandıran Misha Collins cidden çok iyi rol yapıyor :D
ona teklifi götürdüklerinde 1 bölümlük iblis rolü demişler Misha da kabul etmiş ama sonradan Cass olduğunu öğrenmiş sanırım ya da bunun gibi bişey :D ama adamı kandırmışlar orda :D

ZeL4Ever:
Alıntı sahibi: coldflame üzerinde Ağustos 29, 2009, 12:09:56 ÖÖ

evet mikhail in geleceği söyleniyor hatta gelmiş Cas. ı almış falan
bu arada evet Cass. ı canlandıran Misha Collins cidden çok iyi rol yapıyor :D
ona teklifi götürdüklerinde 1 bölümlük iblis rolü demişler Misha da kabul etmiş ama sonradan Cass olduğunu öğrenmiş sanırım ya da bunun gibi bişey :D ama adamı kandırmışlar orda :D

mikhail incilde :D iblis avcısı, ama incilde inkar geliyor bu lusifer tanrıya MİCHEAL tarafından (hani bizim elçiyi koruyan melek) cehennemin en dibine (işte en altına :D) kapatılmış vikipedia baya araştırdım öbür taraf konusu beni baya sarar'da :) ama müslümanlıkta çok fazla farkı yok gene aynı

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa