Supernatural 4. Sezon Finali Hakkında Görüşleriniz

<< < (2/4) > >>

jonesy:
Alıntı sahibi: jamaxander üzerinde Ağustos 04, 2009, 11:31:50 ÖÖ

hayırlı olsun us33. önce BSG şimdi de supernatural ,aramıza hoşgeldin  :D

yalnız forumda dikkat çeken olmuştu ama, fazla konuşulmadı lost gibi supernatural de beyaz ekran üzerine yazıyla bitti tıpkı lost gibi.
final de de en sinir olduğum şey bizim castiel ilk çıktığında dünyaya geldiğini öğrenen şeytanlar ruby gibi tırım tırım kaçıyordu ama sonra baktık castiel de de bir dalga yok,özellikle karamsarlığı düşüp rütbe indirimi aldıktan sonra. zachariah ın konuşmalarından sonra aslında melekler de sanki bunun olmasını istiyor bekliyor gibiydi,her ne kadar karşı çıkan castiel gibileri olsa da. ayırca dean i o odadan kurtardıktan sonra bari insan ( insan kılığında melek de olur) gidip yardım eder. ayrıca bobby nin de ortalarda olmaması bir handikaptı

fakat su ana kadar izlediğim diziler içinde sezonları ilerledikçe temposu artan daha da iyi olan başka diziye denk gelmedim.
umarım bu tempoyu 5. sezonda da devam ettirirler

bu konuda bende sana katılıyorum, bu sebeple sabırsızlıkla beklediğim dizi sayısı 2ye kadar düştü.. Biri Supernatural biri Fringe..

Bu sezon okudklarım doğrultusunda yine farklı bir boyutta şeytan ve melek kavramı izleyeceğiz, yine ilgi çekici olacağını düşünüyorum..

jamaxander:
Alıntı sahibi: yagami RAİTO üzerinde Ağustos 04, 2009, 12:14:12 ÖS

finalde de şu başroldeki 2 genç herkesi öldürmedi mi?

yok oldüremediler,zaten finalin adı lucifer rising idi
yani lucy piyasaya çıktı,dolayısıyla katliam 5. sezona kaldı  :)

yagami RAİTO:
Alıntı sahibi: jamaxander üzerinde Ağustos 04, 2009, 01:07:59 ÖS

yok oldüremediler,zaten finalin adı lucifer rising idi
yani lucy piyasaya çıktı,dolayısıyla katliam 5. sezona kaldı  :)

canavar,kurtadam,peri,cin,şeytan,vampir...öyle veya böyle bu 2 kişi hepsini öldürmüyomu?

us33:
Bir çeşit yeni nesil hayalet avcıları, mevzular öyle cin,peri,kurtadam şeklinde başlıyor sonra sezonlar ilerledikçe derinleşiyor...

coldflame:
yaa en heyecanla beklediğim dizilerden birisi (zaten diğeri Lost)
ama ben biliyodum o Ruby kötü çıkcaktı.Gerçi ilk başlarda Dean'e yardım etcem ayağıyla kandırmıştı ama sonradan Sam'e kanını içirmesi falan kötülüğünü belli ediyordu.Allahtan sonunda Dean ve Sam öldürdü ama geç kalmışlardı :-\
Lucifer gelirken beyaz ışıktan Sam sesi geldiği söyleniyor ama ben tam duymadım ;D
Ayrıca Lost gibi beyaz ekranla bitmesi benimde ilgimi çekti ne olucak acaba 5.sezonda yaa :D
şimdi melekler kendi aralarında savaş vericek bi yandan lucifer ve diğer tüm iblisler olucak bi de aynı anda Sam ve Dean kendi içinde sorun yaşamaya devam ederse 5.sezon tam şenlik ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa