Supernatural 2.Sezon

(1/4) > >>

ZeL4Ever:
Öhüm öhüm şimdi :) 1. sezon 19.bölümdeyim yani diziden biraz soğudum gibi geldi tabi babasını bulmalar ve iblisin gelişi filen orlar güzeldi :) ama biraz sohudum yani spoiler vermeden beni ilerde neler bekliçek söleyebilirmisiniz,bu diziyi 1-2 ayda tamalarım ama prison filen izledimde 4 sezonuda 7 günde izledim :) supernatural hiç öle zevk alamadım ama günde 4-5 bölüm izliyorum bu arada uploadlarınız için teşşekürler lostforum.gen.tr tek tek indiriyom :) günde 5-6 bölüm iniyo...

Lst-Mnyg:
Söylenecek tek söz;
İlk sezon biraz sıkıcıdır...Bekl ve gör yani...

LOST ve Heroes'dan sonra süper bağımlılık yaratan 3. dizidir... Lütfen daha doğru dürüst başlamadan soğudum deme.. :)
Bekle ve gör dediğim gibi ;) Hele 2'nin ortalarından sonra dizi artık süper olucak adı gibi :P (espriydi  :-[ )

ZeL4Ever:
hımm... inş deyişir yarın 1 sezon bitiyo 2-3 bölüme gelirim.. verdiğin bilgi için teşşkürler bide supernatural kaç sezon olçak ve 5.sezon olçakmı başlma tarihi filen çünkü google araştırdım bir tane bile bulamadım supernatural turkey fan sitesi :)

Lst-Mnyg:
Yüksek ihtimalle 6 son ama filmle devam edilicek...

ZeL4Ever:
Alıntı sahibi: Lst-Mnyg üzerinde Ağustos 17, 2009, 02:44:33 ÖÖ

Yüksek ihtimalle 6 son ama filmle devam edilicek...

bu gerçektende iyi :) sonunda sonunun çok uzun olçağı biz dizi :) lost son sezondayız  :'( prison izlerken hele 4.sezon üzüle üzüle  :'( ama supernatural'da seviniçem 4 sezonda :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa