Supernatural 6. Sezon İçin Anlaştı

<< < (3/3)

i_can_lost:
Supernatural'ın super hayranıyım ve ne kadar uzatsalar da izlerim (bitsin die oy versem de) ama konu öyle bi yere geldi ki bu şekilde uzatacaklarsa hakkaten isyan edilesi bi durum olur.Senaryo güçlenmeli ve aksiyon artmalı. 5. sezon bi garip oldu zaten ama son bölüm sağlamdı.
Velhasıl kelam sadakatimizden ikatlanıyoruz oyalama bölümlerine, zaten bu sene dizileri beklemekten bi hal olduk bu kadar sabrı başka şeye göstersem Nirvana'ya ermiştim :S

tufi_bjkli:
Alıntı sahibi: us33 üzerinde Ocak 24, 2010, 04:12:40 ÖÖ

neyse Lost ve 24 bitiyor Supernatural da bu yıl bitseydi 2010 tam lanetlenecekti. :D

24'ün son sezonumu 8.sezon?

FLAB:
Alıntı sahibi: cemrush üzerinde Ocak 24, 2010, 04:41:30 ÖÖ

Bir Supernatural hastası olarak bu habere öyle böyle değil baya üzüldüm.
5.sezon zaten iğrenç ötesi bir şekilde ilerliyor, ana konuya girmemek için ne yapacaklarını şaşırdılar. Paris Hilton'u oynattılar, geyik bölümler çevirdiler, rezalet televizyon programlarına gönderme yaptılar. Yaptılar da yaptılar...

Şimdi 6.sezonun olacağı kesinleşirse bu sezon Supernatural'in "Akasya Durağı" ndan farkı olmayacak. Bu geyikler uzadıkça uzayacak. Muhtemelen 6.sezonda da devam edecek ve son 2-3 final bölümünde konu tamamlanacak. Her bölümden sonra deliler gibi küfredip "bir daha izlersem ....." diyeceğiz. Ama "belki bu bölüm iyidir" umutlarıyla her hafta yeni fiyasko bölümleri sabahın 5'ine kadar bekleyerek izleyeceğiz. Bu kısır döngü 30 bölüm boyunca sürecek. Vay halimize...

Tabi bu ne beklediğine bağlı.Ancak "Akasya durağı" benzetmesi bana göre çok büyük haksızlık.Lostun bu haftaki sözde düğümü çözecek bölümü dahi fasaryanın daniskasıydı.Ne seyretçez ? 24 kafamı şişiriyor.Fringe bir oyunculuk felaketi.Flash forward 2 ileri bir geri fena kasan bir dizi vs vs vs.Aslında favori dizim "Braking Bad" ama onun bile temposu zamanla düşebiliyor.Ben seviyorum sevimli hergeleleri.Mitoloji , folklor , din tüm temalardan çalan , içine Rock kültürü katan güzel bir dizi.Tanrılar , yarı tanrılar , vampirler , zombiler , kurt adamlar say say bitmiyor.Bu güne kadar hangi dizide bu kadar çeşitlilik oldu.Bitmesini istemem doğrusu.Allah bizi yaprak dökümüne muhtaç etmesin.Amin.

us33:
Alıntı sahibi: tufi_bjkli üzerinde Şubat 15, 2010, 01:57:20 ÖS

24'ün son sezonumu 8.sezon?

Öyle deniyor. Bir sezon daha uzatma veya sinema filmi çekme söylentileri dolanıyor ama henüz resmi bir şey yok.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa