Supernatural 6. Sezon İçin Anlaştı
coldflame:
bu habere aslında üzülüyor gibiyim ama bi bildikleri var ki 6. sezonu yapacaklar demek ki.bence bi bildikleri yoksa hiç kalkışmazlarda böyle bi olaya. 1 sezon daha Dean ve Sam i göreceğiz sevindim heh :D
tufi_bjkli:
harika haber... :)
us33:
Madem herkesin farklı görüşleri var, bir anket ekledim. Bakalım çoğunluk ne diyor... ;)
BenjaminLinus:
Bence bu kadar karamsar olmayın eğer senaristler bir sezon daha yazabiliyorlarsa bu konuyu başka bir açıdan veya daha ayrıntılı şekilde anlatacakları içindir. Yoksa konuyla alakasız bölümler devam ederse rating düşer 6. sezon'a kadar kanal bekleneni vermediği için diziyi kaldırır. Ben bu 5. sezondaki çerezlik bölümlerin senaryonun zayıflığından çok belirsizliğinden kaynaklandığına inanıyorum. Yani bu sezon başlarken 5. sezonda bitecek hikaye yazıyorlardı sonra iyi izlenme oranları acaba 6 olur mu sorusunu getirdi akıllara. Senaristler de oluşan yeni duruma göre hikayeyi düzenlerken beklenmediği için aradaki boş haftalar konuya değinmeden geçiyor. Yani ben Supernatural konusunda o kadar karamsar değilim. (ya da olmak istemiyorum diyelim :D)
Zaten yılların gizemi ve bizi deli eden sorularıyla Lost'umuz sadece 18 bölümde veda edecek. Birde artık bomboş olmasına rağmen eski günlerin hatrına seyrettiğim heroes varken Supernatural'e sırtımı dönmek istemiyorum. Varsın bir yıl daha oynasın ;)
ZeL4Ever:
bari bu sezon tanrıyı görelim :( , gelcek dediler (saçma ama)
oh ohh 1 sene daha çekicez...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa