Smallville Genel bilgi ve tanıtım
(1/1)
becoli:
IMDB
RESMİ SİTESİ
Onu kahramanların en yenilmezi, en güçlüsü, En olağanüstüsü olarak tanıdık, hepimiz onun çizgi Filmleri ve Filmleri ile büyüdük ama o Şimdi O olmadan önceki hali ile, sıradan bir çiftçi Çocuğu olarak; Clark Kent hali olarak karşımıza çıkıyor...
2001 yılında ilk sezonu ile Amerika'da gösterime giren ve ilk sezonunda birçok iddialı diziyi tahtından eden Smallville Süperman'in gençlik yıllarını ve Clark Kent'in nasıl adım adım Süperman olduğunu anlatan son derece sürükleyici ve Süperman hayranlarına tam anlamı ile hitap edebilen bir dizi. Amerika'da 5 sezonu geride bırakan Smallville ülkemizde de CNBC-e ekranlarında izleyici karşısına çıkıyıyor ve şuandada Türkiye'de kendisine bir fan kitlesi oluşturmuş durumda, CNBC-e'de 2. sezonu geride bırakmışken 3. sezonunda 10. Eylülden itibaren Türk seyircileri ile buluşacağını söylemekte yarar var. nitekim diziyi internetten Dawnload ederek izleyen ( aralarında bende varım :idea: ) şanslı azınlık ise 28. Eylülde Amerika'da başlayacak olan 6. sezonu iple çekiyor.
Dizinin Konusuna Gelince
Gerçi yukarıdaki yazımda belirttim aslında; şimdi en baştan Clark'ın Dünya ya nasıl geldiğini ve Kent ailesi ile nasıl tanıştığını anlatmama gerek yok sanırım :lol: aranızda bunu bilmeyen yoktur. Özellikle şunu belirtmeliyimki Smallville, Clark Kent'in gençlik yıllarını inanılmaz bir akıcılıkla anlatıyor, öyleki; Adım adım yeteneklerini nasıl kazandığını, Lana'ya nasıl aşık olduğunu, Lex ile nasıl dost ve düşman Olduğunu, düşmanlarının karşısında durmayı nasıl öğrendiğini, geçmişiyle nasıl yüzleşmek zorunda kaldığını, kısacası Süperman olmadan önce neler yaşadığını bize anlatıyor ve bunu çok iyi başarıyor.
Bizede bu serüveni koltuklarımıza sıkıca oturup izlemek kalıyor...
abd_ceza:
bilgi için saol
Navigasyon
[0] Mesajlar