Supernatural Genel Bilgi ve Tanıtım
lg:
2. sezon finali harika. savaş başlıyor... ;D
Supernatural:
Burada Supernatural başlığını görmek gerçekten harika, 3. sezon sonbaharda geliyor ve en sert sezon olacağı söyleniyor malum 2. sezon finalinden sonra.
Lock:
Alıntı sahibi: sonic üzerinde Ağustos 20, 2006, 04:00:29 ÖS
Teşekkürler Becoli...
Bunun gibi birkaç diziyi takip etmek istiyordum. Ama konuları hakkında fikrim yoktu. Artık Lost un 3. sezonu başlamadan supernaturali seyredebilirim.
bende 4. sezon başlamadan önce izlenebilecek bir dizi bakıyordum. Sahi konu ve resimlere bakılırsa sıkı bir diziye benziyor, teşekkürler...
Knight_rider:
Deneme amaçlı olarak sadece 1.bölümünü izledim güzel bir dizi devamını mutlaka indireceğim buffy ve angel ı sevenler bunu da seveceklerdir ayrıca bence bu daha iyi onlardan ve tavsiye ederim
school_bus:
buffy ve angeli sevmeyenlerde seveceklerdir. geçmiş zaman içerisinde "bu dizileri kim izliyor yaw" dediğim de bu tür dizilerle aram hiç ii değildi şimdi de fazla sevmememe rağmen supernatural çok ayrı bir dizi benim için.
ilk 10 bölüm felan sıradan gelmişti daha sonrası ve 2. sezonda muthiş derecede zevkli ve ilgi cekici hale geliyor.hele o 2.sezon finali yokmu aklımı başımdan aldı ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa