Supernatural 4.Sezon İlk 5 Dakika

(1/2) > >>

vinsanity:
Arkadaşlar Comic-Con'da SuperNatural'in 4.Sezonun ilk bölümünün 5 Dakikası fanlar için gösterilmiş.
Oradaki fanlardan biri bunu gizlice kameraya çekmiş. Görüntü çok güzel değil ama idare edin artık.
Ayrıca videoda Dean geri dönmüş, nerede ve hangi zamanda olduğunu bilmiyor gibi ama karakterinden hiçbirşey kaybetmemiş  ;D ;D Gerisini izlemek istiyorsanız burdan :
Kod:

http://www.livevideo.com/video/843A03D91CAC43698E6D79D4CE1C8AD9/4545.aspx

Lostris:
Evet videoyu izledim ve Dean'in geri dönüşü benim için müthiş olsada umarım sonradan geri dönüşünü güzel bir şekilde bağlarlar ve havada bırakmazlar...

Bundan sonrası spoiler içerir....

Ayrıca ilk 5 bölümün isimleride açıklandı...

4 x 1 Lazarus Rising

4 x 2 Can You Hear Me, God? It's Me... Dean Winchester (Çok etkileyici bir isme benziyor :) )

4 x 3 Monster Movie (Kardeşlerimiz yine bir shapeshifter ile karşı karşıya geliyorlar. Kendini Dracula, Mumya, Kurtadam gibi film canavarlarına dönüştüren bir shapeshifter)

4 x 4 In the Beginning ( Zamanda geriye gidip Mary ve John Winchester'ın gençliklerini görecekmişiz. Büyük babalarını görme ihtimalimizde varmış)

4 x 5 Metamorphosis

vinsanity:
Bölüm isimleri için teşekkürler Lostris. 2.Bölüm gerçekten bomba olucak gibi adından belli gerçekten de  :D
Büyük ihtimalle geri dönüşünü o bölümde açıklarlar gibi geliyor bana.
18 Eylül'ü heyecanla bekliyoruz artık  :D

Havoklost:
Linkler ve bölüm isimleri için teşekküler. :)

meltem.durmaz:
3. sezonu daha şimdi bitirmiştim iyi oldu bu bilgiler :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa